#FEMPONENT

NORMATIVA I COMPROMÍS SGM PONENT...SÓC SOCI, FAIG AMATEUR!!!
Benvolgut veí, pare, mare, amic, jugador... som un nou amateur, som un equip de casa, en concret de totes les cases, som un equip del territori, del teu territori.
Som aquells jugadors que al seu dia vam fer escola, ens hem fet grans i ara som el nou Amateur del Ponent, un equip molt jove, divertit i amb moltes ganes de fer-t'ho passar bé els caps de setmana al teu camp...a prop teu.

Per això et volem demanar que ens ajudis, que tornis a disfrutar del futbol Amateur, amb dues seccions, la Femenina de Futbol Sala i la masculina al Camp municipal de Seròs com tota la vida.

Volem que et facis soci del Amateur SGM PONENT, un soci que podrà lluir i disfrutar de l'equip de la terra i d'una experiència nova i enriquidora per tots i en especial pel futur futbolístic dels nostres nens i nenes que pugen fent esport i estimant la seva gent.

El preu simbòlic per l'entrada gratuïta i descomptes, és de 50€ per tota la temporada 2019/2020.
Sols cal que t'inscriguis al següent formulari. Aquest anirà directament al nostre coordinador administratiu. O bé a la taquilla del camp municipal d'esports un dia de partit.

Per fer-te soci has de tenir la majoria d'edat.
Els menors d'edat no paguen entrada al camp d'esports per veure els partits.
Si ets menor i tens ganes de col•laborar ens fa falta l'autorització d'un responsable, pare, mare o tutor legal que pugui autoritzar el pagament o la voluntat econòmica.
Si ets fèmina, el SGM PONENT ha decidit no fer-te pagar un abonament anual per entrar a veure els partits locals, però si que et convida a #FER PONENT, col•laborant amb tota la voluntat econòmica que creguis millor.
Un familiar directe dels jugadors del SGM PONENT, tant la base (escola de futbol) com dels Amateur Femení futsal i Amateur Masculí futbol, tenen un descompte del 40% per la compra de l'abonament de soci de tota la temporada.
Si a la família sou més d'un membre no hi ha cap tipus de descompte, ja que tenim sol un objectiu.

AJUDARÀS A QUE TOT EL NOSTRE FUTUR I ELS NOSTRES AMATEURS ENS FACIN DISFRUTAR DE TARDES DE FUTBOL I BON AMBIENT....NO T'HO PENSIS, FES-TE SOCI, FARÀS PONENT!!!!

#FEMPONENT... FEM POBLE I TERRITORI.


FORMULARI    #FEMPONENT

Aquest document contempla tot l'establert i necessari segons: Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.